Nyelvi morzsák - feliratkozás
Email:
Vezetéknév:
Keresztnév:
Nyelv:
Szint:
Feliratkozás
Mégsem
x
Feliratkozás a hírlevélre

Szivárvány Tanoda - Nyelvoktatás hatékonyan, egyedi módon!

Céljaink

Fás képA Szivárvány Tanodát azzal a céllal alapítottuk, hogy az idegen nyelv tanulását mindenki számára bárhol és bármikor elérhetővé tegyük, ezért a mottónk: „HÁZHOZ JÖN A NYELVTUDÁS!” A könnyű és kényelmes elérhetőségen túl fontos szempont számunkra, hogy SOKSZÍNŰ, KREATÍV és HATÉKONY nyelvoktatást nyújtsunk diákjainknak. Mindemellett a HÉTKÖZNAPOKBAN IS HASZNÁLHATÓ NYELVTUDÁSuk legyen, azaz anyanyelvi környezetben is meg merjenek szólalni és meg tudják magukat értetni.  Mindezt a virtuális tantermünkben és innovatív nyelvoktató rendszerünkben olyan alternatív tanítási módszerekkel és eszközökkel érjük el, melyeket már a több éves "tantermi" és "online" nyelvtanítási gyakorlatunk igazolt.

 

Kik vagyunk?

LányokA Szivárvány Tanodát hárman idegen nyelvszakos tanárok és drámapedagógusok alapítottuk egy tanítói végzettséggel is rendelkező közgazdásszal karöltve. Szakmai vezetőnk az online nyelvoktatás területén az egyik legelismertebb és legkeresettebb német nyelvtanár. Szakképzett, dinamikus tanári csapatunk egyaránt jártas gyermekek és felnőttek oktatásában és nagy gyakorlata van az online tanításban is.  Pályafutásunk során többször kaptunk felkérést bemutató órák tartására, dolgoztunk gyakorlati mentorként leendő tanárokat képezve, drámacsoportokat vezettünk és közben felismertük a szituációs helyzetgyakorlatok hatékonyságát. Személyiségünkből fakadóan könnyen kezeljük a "nehezen tanuló" diákokat is és megvan a képességünk mindenki számára megtalálni a legmegfelelőbb nyelvtanulási módszert. Bízhatsz bennünk, kihozzuk Belőled is a legtöbbet!Tevékenységünk

ZászlókNyelvtanodánkban elsősorban az Internet adta lehetőségeket felhasználva live-online, e-learning és blended learning képzési formában oktatunk jelenleg angol, német és olasz nyelvet kezdőtől az anyanyelvi szintig egyénileg vagy csoportban, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Mindemellett „hagyományos” módon, azaz tantermi környezetben is lehet nálunk nyelvet tanulni, ezeket a foglalkozásokat a megrendelővel való egyeztetés után kiszállással tudjuk vállalni. Nyelvi képzéseink "testre szabottak" és speciálisak, valamint szakmaspecifikusak; azaz minden diákunk számára céljainak és igényeinek megfelelően egyedileg állítjuk össze tanulásához a tematikát, illetve a tananyagot.  

Profilunkhoz tartozik nyelvi utazások és táborok szervezése gyerekek és felnőttek számára egyaránt. Az idegen nyelv tanulása során nagy a jelentősége annak, hogy sikerélménye és gyakorlási lehetősége legyen diákjaiknak. Ezért fontosnak tartjuk, hogy az adott anyanyelvi környezetben is "ki tudják próbálni" a nyelvtudásukat.


Oktatási módszerünk

TáblaA célkitűzésünknek megfelelően a nyelvoktatás iskolánkban beszédközpontú és életszerű. Módszereink a nyelvoktatás területén kiemelten fontos négy alapkészség - a kommunikáció, az íráskészség, a beszéd- és az olvasásértés - fejlesztését szolgálják. Ugyanakkor nagy hangsúlyt fektetünk a biztos nyelvtani tudás megszerzésére és a szókincs bővítésére is. Óráinkat interaktív, érdekes és játékos feladatokkal tesszük változatossá és örömtelivé; valamint folyamatosan törekszünk a legújabb oktatási módszerek beépítésére is (pl. drámapedagógia alkalmazása a nyelvtanulás területén, az anyanyelv elsajátításának folyamatán alapuló módszerek).

 

Kiemelt területünk

BabaKiemelten foglalkozunk a gyermekek nyelvtanításával, mind az online és mind a hagyományos foglalkozások során a számukra készített interaktív feladatokkal, mesék és dalok feldolgozásával tesszük érdekfeszítővé és élménytelivé az idegen nyelv hatékony elsajátítását. Tantermi környezetben kézműves tevékenységek, dráma- és bábjátékokkal is színesítjük az oktatásukat. Nyaranta nyelvi és drámatáborokat szervezünk nekik, ahol nemcsak barátokra lelhetnek és élményekkel gazdagodhatnak, hanem hasznosan is tölthetik a szabadidejüket.

 

 

Referenciáink és együttműködő partnereink:

  • S. O. S. Gyermekfalu, Kecskemét
  • Ilan Kreatív, Cegléd
  • RIV Trans, Nagykőrös

 

 

@szivarvanytanoda
Aktualitások
1554572785.jpg

NE MARADJ LE! INGYENES live - online órák, e-learning leckék és valós idej? fogadó órák. Jelentkezz 2019. április 9-ig!

1452583197.jpg

Új idegen nyelv a kínálatunkban! Tanulj online olaszul! Miért? Mert ez a nyelv magával ragad és egy új életérzést ad! Kattints és jelentkezz most!

Nyelvtanfolyamok
1452586511.jpg

Nem mersz bátran megszólalni? Várunk innovatív beszédtréningjeinkre. Ne aggódj, ha nem beszélsz még folyékonyan, légy a törzsvendégünk és társalogj fesztelenül arról, ami igazán érdekel, hogy a tanult idegen nyelvet valóban tudd használni!

1452586457.jpg

Mi "rád szabjuk" az ANGOL, a NÉMET vagy az OLASZ nyelvet célod, nyelvtudásod, életkorod és id?beosztásod szerint. A tanulásod helyét és módját is te választod! Neked melyik jön be?

1387012132.jpg

Külföldi munkára, üzletembereknek, külföldön élőknek, turistáknak ...

Nyelvi utazás 2018
1482354418.jpg

2016-ban 5 évesek lettünk, ez alkalomból jelentettük meg Tábori Évkönyvünket a felejthetetlen nyári táborok emlékére! Töltsd le ingyenesen angol és német feladatgy?jteményünkkel együtt! Olvasd el a 2017-es nyári táborunk élménybeszámolóját a blogunkban!

banner banner