Nyelvi morzsák - feliratkozás
Email:
Vezetéknév:
Keresztnév:
Nyelv:
Szint:
Feliratkozás
Mégsem
x
Feliratkozás a hírlevélre
Szivárvány tanoda kezdőlap » Rólunk » Online nyelvoktató rendszer

Online nyelvoktató rendszer

Virtuális tanterem

 

Sugaras tábla

 

ONLINE NYELVOKTATÓ RENDSZERÜNK nem igényel technikai felkészültséget, elegendő hozzá felhasználói szinten használnod az internetet. A szolgáltatást bárhonnan elérheted a világon a böngészőkön keresztül, nincs szükség telepítésre. Egyetlen technikai feltétele, hogy széles sávú internet kapcsolattal és erre alkalmas számítógéppel, valamint egy hozzá kapcsolt headsettel rendelkez.

 

Nyelvtanodánk innovatív komplex online nyelvoktató rendszerében a tanároddal – és tanfolyamon a csoporttársaiddal is -  a virtuális tantermünkben, élő óra keretében találkozol és a skype segítségével beszélhetsz. A live-online órákon a hagyományos tantermi órákon megszokott módon tanulhatsz: a tanárod a virtuális táblára tananyagokat, feladatokat ír fel és képeket, hanganyagokat, videókat tesz ki. A nyelvórák táblái megőrződnek és bármikor elérheted azokat. A fehér chat táblára pedig te is írhatsz a tanárod és csoporttársaid számára, amiket szintén bármikor újra elolvashatsz.

 

A virtuális tantermünkben a tábla mellett hamarosan interaktív feladatokkal fogjuk színesíteni és hatékonyabbá tenni az online nyelvtanulást.

Próbáld ki az online nyelvtanulást kötelezettségek nélkül!

Jelentkezz ingyenes próbaórára!

@szivarvanytanoda
Aktualitások
1554572785.jpg

NE MARADJ LE! INGYENES live - online órák, e-learning leckék és valós idej? fogadó órák. Jelentkezz 2019. április 9-ig!

1452583197.jpg

Új idegen nyelv a kínálatunkban! Tanulj online olaszul! Miért? Mert ez a nyelv magával ragad és egy új életérzést ad! Kattints és jelentkezz most!

Nyelvtanfolyamok
1452586511.jpg

Nem mersz bátran megszólalni? Várunk innovatív beszédtréningjeinkre. Ne aggódj, ha nem beszélsz még folyékonyan, légy a törzsvendégünk és társalogj fesztelenül arról, ami igazán érdekel, hogy a tanult idegen nyelvet valóban tudd használni!

1452586457.jpg

Mi "rád szabjuk" az ANGOL, a NÉMET vagy az OLASZ nyelvet célod, nyelvtudásod, életkorod és id?beosztásod szerint. A tanulásod helyét és módját is te választod! Neked melyik jön be?

1387012132.jpg

Külföldi munkára, üzletembereknek, külföldön élőknek, turistáknak ...

Nyelvi utazás 2018
1482354418.jpg

2016-ban 5 évesek lettünk, ez alkalomból jelentettük meg Tábori Évkönyvünket a felejthetetlen nyári táborok emlékére! Töltsd le ingyenesen angol és német feladatgy?jteményünkkel együtt! Olvasd el a 2017-es nyári táborunk élménybeszámolóját a blogunkban!

banner banner